Sameiet har inngått ny avtale med GET om TV- og bredbåndstjenester

På årsmøtet 17. april 2018, fikk Styret fullmakt av årsmøtet til å inngå ny avtale for TV- og bredbåndstjenester med utvidet grunnpakke for Sameiet. Styret besluttet på styremøte i høst å inngå ny avtale med GET, gjeldende fra januar 2019.

Informasjon om ny avtale:

- Bredbåndshastigheten i grunnpakken økes til 50 Mbps.

- I avtalen tilbyr GET «Full Flex», hvilket innebærer at hver seksjonseier kan velge mellom tre alternativer:

1. Digital-TV og bredbånd (TV Start med mulighet for HBO Nordic og Premium Sport +. Bred-bånd 50 Mbps). Det tilbys rabatterte priser for høyere bredbåndshastighet.

2. Kun bredbånd (Bredbånd XL350 Mbps)

3. Kun TV (TV Familie med HBO Nordic og Premium Sport, 110 poeng til disposisjon)

- Beboere som velger abonnement på TV får en dekoder (Get box Mikro) inkludert i fellesavtalen. Get box Mikro tilbys med Reprise og Start Forfra. I tillegg følger Get Web TV og Get tv app til beboerne uten ekstra kostnad.

- Dersom du er fornøyd med den Get-boksen du har, så trenger du ikke bytte.

- For alternativene med bredbånd tilbys WIFI-modem med AC-standard med støtte for 2,4 GHz og 5 GHz kostnadsfritt.

- Seksjonseierne kan selv oppgradere og kjøpe flere tjenester for egen regning.

- De som i dag har en oppgradert løsning eller tilleggstjenester som man betaler for egen regning direkte til GET, må selv endre dette.

- Den nye avtalen innebærer en økning i felleskostnadene per seksjon. Denne vil bli effektuert f.o.m. januar 2019

- Prisen per seksjon per mnd., ved å fordele likt på alle, er kr. 399,-, uavhengig av hvilket av de tre alternativene som velges.

- GET vil være tilstede i Sameiet onsdag 16. januar kl. 1700-2000, og levere ut nytt utstyr. Utleveringen vil foregå fra oppgangen i Kanalveien 9.

- For de som eventuelt ikke har mulighet for å bytte denne dagen, så kan de kontakte LeveranseSupport på 21906050 for å få tilsendt utstyr via post.

- GET vil bistå med hjemmebesøk for de som eventuelt måtte ønske det.

- For de som får dekket bredbånd fra arbeidsgiver vil det bli utarbeidet et bekreftelsesbrev fra GET som verifiserer kostnaden for bredbånd, og som kan benyttes som dokumentasjon overfor arbeidsgiver.